-הצחוק- כדרך ריפוי-הרצאה והפעלה -אמנות הטאי צ'י צואן כאמנות הלחימה הסינית העתיקה -אמנות הטאי צ'י כריפוי ומניעת מחלות -ה-צ'י קונג - אנרגיית החיים כמיומנות היכולות האישיות -משמעות ה-צ'י קונג המאחדת תנועה ונשימה -איזון מערכות ע"פ ה-צ'י קונג כדי לשמר בריאות טובה -הגנה עצמית -ה-צ'י קונג ככלי להתפתחות והעצמה אישית
במסגרת הטיפולים שלי טיפלתי בילד קטן בן חמש מעוכב התפתחות אשר למד בגן טיפולי בלי כל התקדמות משמעותית. התחזיות היו שאין סיכוי שהילד יכנס לבית ספר בזמן הקרוב. הוא עבר לגן עם ילדים עם בעיות המטופלים בריטלין. היום בעזרתי הילד ערני מתפקד, צמא לסיפורים וספרים ובשנה הבאה הוא נכנס לכיתה א'.
טפלתי באישה המתגוררת בארה"ב אשר סבלה מבעיות בבלוטת התריס. נקבע לה תור לעוד חודשים לניתוח. נאמר לה שאין פתרון אחר מלבד ניתוח. היא פנתה אלי. טפלתי בה במשך חודשים בטיפולים מרחוק. ערב אחד בעלי קרא לי ואמר: "תקשיבי למה שהאישה מספרת". ואז שוחחתי אתה והיא סיפרה שהגיעה למרפאה לניתוח והתעקשה עם הרופא שהיא רוצה לערוך בדיקות חוזרות לפני הניתוח והרופא התעקש לעשות ניתוח. אך האישה לא וויתרה ובאמת הבדיקות הראו על מצב תקין. וכמובן שלא היה צורך בניתוח.
הרצאה המוגשת בשתי ורסיות: לקהל הרחב ומטרתה לחשוף את המשתתפים לשלבים השונים בפיתוח התרופות, בדילמות המוסריות שעומדות על הפרק בכל הנוגע בניסויים בחיות ובבני אדם ואספקט המסחרי של התעשייה ושוב הדילמות וניגודי האינטרסים הצפים לקהל יותר מקצועי יינתנו מושגים מקצועיים וההרצאה תיתן רקע על מחזור החיים של פיתוח תרופות וידע מקצועי שמאפשר יציאה לתעשיית התרופות עם ידע רב ומושגי יסוד בתחום
עוזרת ב: * לחיזוק הביטחון עצמי * לשחרור חסמים רגשיים * עמידה מול קהל *יצירת נוכחות קולית * לשחרור הביטוי הקולי בדיבור ושירה * לפתרון בעיות קול * לפתיחת מחסומי יצירה .כדאי לדעת: הקול שלנו מהווה כ40% מהרושם שאנו יוצרים , לעומת תוכן הדברים שלנו המשפיע רק ב7% בלבד. לימדו אותנו רבות אודות תוכן הדברים שלנו אך עלינו, למעשה, לשים דגש רב על הפקת הקול שלנו , כשאנו מדברים, כך שישפיע על התגובות כלפינו באופן יעיל.
מערכת המין של האדם והתפקוד המיני - גברים ונשים. ליקויי תפקוד מיני והטיפול בהם - גברים ונשים מערכת המין של האדם תכנון משפחה טיפולי פוריות ומניעת הריון. מה מספרת לנו הבדיחה המינית? סדרת הרצאות בליווי סרטים (4-8 הרצאות שמות הסרטים בסוגריים) פנטסיות מיניות (דונה פלור נשואה לשניים או עיניים עצומות לרווחה) יחסי בוגרים ומתבגרים (נער קריאה וקטעים מהבוגר ולוליטה) נורמה, סטייה, פשע (אימפריית החושים) מין ותרבות (נער הגגות) מין ממוסחר - ייצוגים של זנות בקולנוע (קלייר דולאן או נערות עובדות) מין ושליטה - מין וכוח (קאליגולה) מין ואהבה - הכל בראש (כל מה שרצית לדעת על מין ולא העזת לשאול או קיקה) מין ודת - הקדושה והקדשה (יוהנה של המלאכים) מין וסנסציה, מין ופורנוגרפיה. פריצת גבולות תוך שמירה על גבולות מותוויםף אונס ועונשו. (הטנגו האחרון בפאריס) מחקר המין (קינסי או מאסטרס וג'והנסון)
כאשר אנחנו מרגישים שיש איום על חיינו, אמיתי או מדומה, המוח מפעיל מנגנון מורכב של התמודדות עם האיום ומעביר את הגוף ל"טייס אוטומטי". המנגנון האבולוציוני הזה משותף לכל היצורים החיים ומטרתו לשמור עלינו. אבל מה קורה במצבי לחץ של החיים בחברה המודרנית? כאשר אנחנו צריכים להתמודד עם בוס מעצבן, אם בעיות של גירושים, עם לחץ של הצלחה ופרנסה?
האם פחד הוא רגש או תגובה? האם יש אזורים מיוחדים במוח הגורמים לנו לתגובת פחד? האם הדבר נורמאלי? מתי פחד הופך לחרדה? מתי חרדה הופכת לחרדה משתקת ולמה זה קורה? מה בין רמות של מולכים עיצביים במוח לבין מנגנוני הפחד? האם דיכאון הוא סוג של חרדה ופחד? האם יש לזה צד גנטי או השפעה סביבתית? האם דרך התרופות הנוגדות דיכאון אפשר ללמוד על מנגנוני המחלה ולטפל בה טוב יותר?